Individuell klimat coachning

COACHNING

Personlig rådgivning


Vill du ha hjälp med att leva mer klimatsmart och sänka dina koldioxidutsläpp? Eller vill du ha vägledning över hur du kan lindra klimatångest och känna dig hoppfullare?


Vi är proffs på att coacha människor att lyckas optimalt i sin omställningsprocess samtidigt som du bibehåller eller får ökad livskvalitet. Vi säger inte till dig vad du ska göra, vi kommer inte med pekpinnar eller förbud. Vi lyssnar, vi vägleder och tipsar. Sen väljer du det du tycker känns relevant för dig.


BeChange coachningsstil passar både dig som är nybörjare i din omställningsprocess, och dig som redan kommit en bit på väg. Kanske har du t.o.m. redan gått BeChange-programmet och kommit långt i din omställning, men vill ha stöd att ta ytterligare steg mot ditt ultimata klimatsmarta liv med den livskvalitet du drömmer om?


Boka coachning här


Referenser

"Coachningen var mycket bra. Jag fick veta exakt var jag står i mtt fysiska miljöarbete och hur jag kan jobba mentalt för att ha en konstruktiv ingång i miljöarbetet."
Ingrid Sturesson
 
"Coachningen var en dialog i positiv anda som stärkte och gav en motivation att fortsätta sin förändring utifrån var man var där och då!"

Jonas Johansson 

Hur går det till? 


  • Boka in dig på det här formuläret.
  • Vi återkommer med en tid och en coach som passar ditt behov. 
  • Coachningen sker online via zoom.
  • Coachningen tar 45 min och du får med dig något konkret att jobba med själv hemma.
  • Efter coachningen mailar vi dig en faktura på 995 kr (inkl moms). 

Pris


995 kr (inkl moms)

"Den personliga coachingen var guld. Skönt att få specifik hjälp med det som jag tyckte var svårast!"

Sara Heimdal 

"Det jag fick ut av coachningen har jag med mig överallt i min vardag och nu påverkar jag i min tur folk i mitt nätverk att konsumera mindre."
Anna Maria Lindqvist Arrue

Carbon reduction,
happiness production!

BeChange är ett utbildningskoncept som hjälper dig minska dina utsläpp med fokus på bibehållen eller högre livskvalitet. För gröna, inspirerande och långsiktiga livsstilsförändringar!

Senaste nytt


BeChange digitala lösning är klar! 
September 2020


BeChange är med i Ashokas inkubatorprogram. Läs mer

November 2019
Copyright @ All Rights Reserved

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.

Accept